A en C- Team The Fantasy Kids
A en C- Team The Fantasy Kids Foto: Monique Jansen

The Fantasy Kids driemaal Nederlands Kampioen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Afgelopen weekend vonden de Nederlandse Kampioenschappen Majorette en Twirl plaats in Almere. The Fantasy Kids Rucphen had zich met maar liefst 17 onderdelen hiervoor weten te plaatsen.

Het complete weekend stond in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen. De leden van The Fantasy Kids hebben de laatste weken extra hard getraind en de laatste puntjes op de i gezet en dat was zeker te zien. 

De concurrentie was sterk en groot, in sommige categorieën waren er meer dan 30 tegenstanders, dus dat maakte het extra spannend. Ondanks dat wisten The Fantasy Kids erg hoog te scoren. 

Alle drie de teams, die uitkomen in de jeugd 2, jeugd 3 en senior basis,  behaalden een eerste podiumplaats en kregen dus de titel Nederlands Kampioen. Dat betekende dat alle leden van The Fantasy Kids met een gouden medaille naar huis gingen. Een echte top prestatie! 

De uitslagen 

Podiumplaatsen: A-team 1e Nederlands Kampioen; C-team 1e Nederlands Kampioen; D-team 1e Nederlands Kampioen; Esry twirl 2e Zilver (van de 31); Britt twirl 2e Zilver (van de 21); Celina at 2e Zilver; Danique twirl 3e Brons; Milena at 3e Brons.

Overige uitslagen: Roos twirl 4e; Eva ap jeugd 2 4e; Milena twirl 5e (van de 22); Celina twirl 5e (van de 17); Quinty/Esry ap 5e; Celina 2 baton 5e; Tessa ap jeugd 3 6e; Annette twirl 7e (van de 31); Femke twirl 12e  (van de 21).

Voorbereidingen nieuwe seizoen

Vanaf deze week starten we weer met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De trainingsplanning is rond, nieuwe muziek is in de maak en de nieuwe routines worden weer bedacht. We zullen dit jaar met 32 verschillende onderdelen aan de wedstrijden gaan deelnemen.

Ledenwerving 

Ook starten we weer met ledenwerving. In februari en maart zullen er op een aantal basisscholen in de gemeente Rucphen workshops gegeven worden en zijn er weer inlooptrainingen. Iedereen is welkom om eens op onze trainingen te komen kijken en gelijk mee te komen doen! Voor meer info zien we graag een mailtje naar thefantasykids@hotmail.com of kijk eens op onze facebookpagina.