Wie weet in welk jaar deze foto is genomen en wie weet de ontbrekende namen? Nummer vier en acht zijn bij ons bekend.
Wie weet in welk jaar deze foto is genomen en wie weet de ontbrekende namen? Nummer vier en acht zijn bij ons bekend. Foto: Collectie heemkundekring Den Lande van Zegge

Heemkundekring Zegge zoekt hulp bij foto’s

Sport en vereniging

ZEGGE - Donderdag 2 februari is er weer een inloopavond bij heemkundekring Den Lande van Zegge en wederom doen wij dringend een oproep op uw hulp bij het zoeken naar namen bij foto’s.

Wij zijn in de pastorie aanwezig van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Even aanbellen aan de voordeur en er wordt zeker opengedaan. Dankzij de hulp die wij kregen tijdens de vorige inloopavond hebben wij al een mooi aantal namen in kunnen vullen. Vriendelijk bedankt daarvoor. Onze bezoekers hebben bij een kopje koffie of thee kunnen kijken in de foto’s waar wij de namen niet van weten. Er zijn, naast de schoolfoto’s van alle klassen in het schooljaar 1995/1996, ook foto’s van de majorettes uit ongeveer 1977 en nogal wat oude foto’s van gouden bruiloften, foto’s van carnaval voor 1967 en foto’s van personen waarvan wij de namen niet weten. Wij hopen dat wij ook deze keer leden of niet-leden mogen begroeten om een gezellig babbeltje te maken en ondertussen te grasduinen in onze vraagfoto’s. Bij dit artikel staat een foto van carnaval uit lang vervlogen tijd. Wie kan ons meer vertellen over deze foto? Nummer vier en acht zijn bij ons bekend, maar wie weet de ontbrekende namen? U kunt de namen mailen naar jeanne@hkkz.nl, naar secretariaat@hkkz.nl of even binnenlopen tijdens de volgende inloopavond. Alvast bedankt voor u medewerking!