De alten van Zanggroep Rucphen tijdens de kookclinic.
De alten van Zanggroep Rucphen tijdens de kookclinic. FOTO AD VAN STEENHOVEN

Teambuilding door alten Zanggroep Rucphen

RUCPHEN - Maandag 23 januari hadden de alten van Zanggroep Rucphen een teambuilding in de vorm van een kookclinic. Niet dat de verhoudingen binnen de alten slecht is. Verre van dat. Waarschijnlijk hebben ze dit idee overgenomen van de mannen van de zanggroep. 


Ook tijdens die activiteit van de mannen was Frans Peeters, die sinds die dag besloot om de bassen te komen versterken, de 'Chef-kok'. Een en ander vond plaats in de keuken en foyer van Agora in Rucphen. Na het inleidend verhaal van Rianne Verpaalen en de indeling van de teams werd er in groepjes de gerechten samen gesteld. Tijdens de bereidingen, onder begeleiding van Frans, bleek dat met de sfeer onder de alten niets mis is. Nadat alles gereed was kon men aan tafel en werden de gerechten, onder het genot van een drankje, genuttigd. Een geslaagde avond. De mannen van de zanggroep hebben vrijdag 3 februari hun activiteit.


Overige activiteiten

Wie ook druk bezig zijn is de muziekcommissie. Zij hebben nieuwe nummers uitgekozen die we op zaterdagavond 7 oktober aan het publiek willen presenteren. Ook voor de verdere invulling van de avond zijn er diverse plannen.

Verder kregen we afgelopen week meer informatie over deelname aan MiddelburgVOLKoren, een korenfestival op 3 en 4 juni in Middelburg. Zanggroep Rucphen verzorgt dan gedurende 45 minuten een optreden op het podium op de Grote Markt in Middelburg. Ook hiervoor zijn we met de voorbereidingen druk bezig.

Natuurlijk zijn nieuwe leden van harte welkom. Nu is het een mooi moment om in te stappen gezien het nieuwe repertoire wat we gaan instuderen. Voor meer informatie kijk op onze website zanggroeprucphen.nl of op onze facebook pagina of via E-mail info@zanggroeprucphen.nl.[n]