Drie warme KBO-middagen in Sint Willebrord

SINT WILLEBRORD - Op drie middagen in januari konden trouwe leden van de KBO Sint Willebrord een pakketje ophalen in De Lanteern. Dat pakketje was een onverwacht aangename verrassing.


Behalve een aardig, geel tasje, dat werd gesponsord door een lokale supermarkt met een aantal altijd van pas komende artikelen, waaronder bonbons en pepermunt, werd door leden van het bestuur een pasje overhandigd met een tegoed van € 25,--, geschonken door afdeling KBO Sint Willebrord.


'Een prima begin van 2023'


Onverwacht leuke middag

Uit de reacties bleek dat leden dit gebaar zeer waardeerden. Zeker in deze tijd komt zo’n verrassing iedereen van pas. Vooral dat ieder het tegoed kan besteden naar eigen wens werd goed ontvangen.

Met een door KBO aangeboden kopje koffie of thee konden leden even gezellig bijpraten. De tafeltjes in De Lanteern werden op alle drie de middagen goed bezet en onderling werd uitgesproken dat dit een onverwacht leuke middag was geworden.

Tevreden en met aardige opstekers voor het bestuur gingen de leden huiswaarts, of misschien rechtstreeks hun pasjes verzilveren. Daar waren ze tenslotte voor bedoeld.

Helaas bleken niet alle leden in de gelegenheid om zelf de verrassing op te halen. De leden van het bestuur KBO Sint Willebrord deden nog alle mogelijke moeite om te zorgen dat ook bij die leden het cadeautje alsnog is terecht gekomen.

Al met al, voor deze vereniging en haar trouwe leden een prima begin van 2023![n]