Het voorgerecht op het eerste adres tijdens de eerste editie.
Het voorgerecht op het eerste adres tijdens de eerste editie. ROPARUNTEAM SV SPRUNDEL

Roparunteam SV Sprundel:
HAP & TRAP in Sprundel e.o.

SPRUNDEL - Sinds vorig jaar is er een nieuwe activiteit in leven gebracht in Sprundel en omgeving. We fietsen van de ené huiskamer naar de andere en schuiven in duo’s bij elkaar aan tafel. Zo wordt men verrast met een 4-gangen menu, waarvan je zelf 1 gang klaarmaakt. Dat kan zijn een voor-, hoofd- of nagerecht. 


Elke keer zit je met andere vier andere mensen aan tafel en de bezoekers blijven een verrassing totdat de deurbel gaat. We starten met z’n allen bij de Brasserie de Pastorie waar je een amuse voorgeschoteld krijgt en eindigen drie huisadressen later in de kantine van SV Sprundel voor een afsluitende borrel.

We starten op 1 april om 16:00 en eindigen rond de klok van 22:30. Opgeven gaat per duo en bedraagt € 25 per persoon. Je ontvangt hiervoor een heerlijk verrassend avondje. Het mooie aan dit concept is dat iedereen kan meedoen van chefkok tot aan frituurkok. Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit Roparunteam SV Sprundel #102. De opbrengsten van deze activiteit gaan naar het goede doel.


Informatie en/of opgeven

Lijkt het je leuk, maar heb je nog vragen? Schroom niet om deze vragen te stellen via hapentraproparun@hotmail.com of via een facebook DM naar ‘Team SV Sprundel-Roparun. 

Opgeven is mogelijk via het bovenstaande mailadres. Graag zien wij bij opgave: Naam + (kook) partner/ adres waar gekookt wordt/ eventuele allergieen of andere zaken waarmee we rekening moeten houden/ e-mailadres en telefoonnummer. 

Mocht je buiten Sprundel wonen, ook dan is het mogelijk om mee te doen. Stuur een mailtje en wij kijken graag naar de mogelijkheden.[n]