Donderdag 9 februari

Lezing over Menselijk Keuzegedrag

19:30 | Gemeenschapshuis Agora

Ieder mens maakt aan de lopende band keuzes, met meer of minder verstrekkende gevolgen. In deze presentatie gaat Evert-Jan van der Kaa eerst duidelijk maken wat hij onder keuzegedrag verstaat, onder meer aan de hand van een aantal persoonlijke ervaringen. Daarna komt hij tot een theoretisch model dat op alle soorten keuzegedrag kan worden toegepast – zeg maar een overzicht van de 'dingen' waar je op zou kunnen letten wanneer je voor een keuze staat. Vervolgens vraagt hij aan de aanwezigen om aan een aantal keuze-experimenten deel te nemen. Na evaluatie van de experimenten wordt afgesloten met een aantal bevindingen die ieder hopelijk meer inzicht bieden in haar eigen individuele keuzegedrag. Donderdag 9 februari van 19.30-21.30u in Agora, Rucphen.

 

Zaterdag 11 februari

Feestavond RSV

18:00 | VV RSV

RSV 1-Sprundel 1: Op zaterdagavond 11 februari is er weer eens een ouderwets feestavondje in de kantine op De Molenberg. Alle seniorenteams, jeugdtrainers/ leiders, supporters en overige aanhang zijn van harte uitgenodigd. Om 18.00 uur start de derby RSV-Sprundel, vanaf 19.30 uur maken de DJ's er een knalfeest van.

 

Zondag 12 februari

Huiskamer van Agora weer open

11:00 | Gemeenschapshuis Agora

De Huiskamer is inmiddels een groot succes met vele bezoekers iedere maand. Voor aanstaande zondag willen we dan ook weer voor onze bezoekers de deuren openen en er een gezellige bijeenkomst van maken met als thema: carnaval. We gaan heerlijke gekleurde hapjes maken, wat een feestelijk effect zal geven met een carnavalesk sfeertje. Open op zondag 12 februari van 11.00-13.00 uur, zaterdag 11 maart van 15.00-17.00 uur.

 

Woensdag 15 februari

Nationale Voorleesdagen | Feest mee met de Wapperkids

16:00 | Bibliotheek VanNu

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen komen de Wapperkids op woensdag 15 februari naar de bibliotheek van Rucphen. Ze lezen voor uit de leukste boeken en laten de verhalen tot leven komen met gebaren. Gratis aanmelden via: www.bibliotheekwb.nl/nationalevoorleesdagen