Roos, Lisa, Alma, Lot, Monique en Sammie bij Rucphen RTV.
Roos, Lisa, Alma, Lot, Monique en Sammie bij Rucphen RTV. Foto: Monique Jansen

The Fantasy Kids bij Radio Rucphen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Afgelopen zaterdag was The Fantasy Kids uitgenodigd bij Radio Rucphen om na te praten over het succesvolle NK.

Roos van Dongen van het A-Team, Lisa van der Linden van het C-Team, Lot Koeken en Sammie van Eekelen van het D-Team en de coaches Alma Veldhuis en Monique Jansen mochten zaterdagmiddag langs in de studio van Radio Rucphen RTV om met presentator Ad van Loon na te praten over het succesvolle NK en te vertellen over onze sport. Voor de leden was het wat spannend maar we zijn weer een hele leuke ervaring rijker!

Workshops 

Afgelopen maandag hebben The Fantasy Kids workshops mogen geven aan basisschool Het Palet. De kinderen hebben enthousiast meegedaan en ondertussen zijn al een aantal meisjes op onze training komen kijken. Woensdag 1 maart van 14.00-15.00 uur zullen The Fantasy Kids een workshop geven in de Nieuwenbergh in Zegge. Iedereen is van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken en mee te doen. Meer informatie: thefantasykids@hotmail.com of kijk eens op Facebook The Fantasy Kids Rucphen.