Repetitie Vlijt met Volharding.
Repetitie Vlijt met Volharding. Foto: Ries van Dorst

Toneel Vlijt Met Volharding Rucphen gaat weer los

Sport en vereniging

RUCPHEN - Toneelvereniging Vlijt Met Volharding Rucphen gaat de klucht ‘De Bruidzilla gaat los’ voor u spelen. Het stuk is geschreven door Henk Roede en bestaat uit 3 bedrijven. Regie: Mart Schrauwen.

Het gaat over een nogal complexe voorbereiding van het huwelijk van Linda en haar “geliefde” Cor, die behoorlijk bij haar onder de plak zit. Als het dan zover is, ze heeft nogal hoge eisen, dan weet haast niemand meer de pech te omzeilen om er iets normaals van te maken, alhoewel, de twee buurmannen weten de zaak mogelijk te klaren met behulp van vriendin Julia, vriend Harrie, de moeders en oma. Dan zijn er nog een oom en tante die eigenlijk niet welkom zijn.

We spelen op de zaterdag 11 en 18 maart om 19.30 uur en zondag 12 maart om 14.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij Annemiek Schrauwen, mart.schrauwen@home.nl of 06-22946767.

Wat wij natuurlijk ook zoeken, zijn jongere spelers/speelsters, die de toekomst van de vereniging kunnen/willen borgen. Belangstelling? Informeer bij onze secretaris, Annemiek Schrauwen. Onze repetities beginnen meestal in september, iedere woensdag en de uitvoeringen zijn in maart!