Woensdag 15 februari

Nationale Voorleesdagen | Feest mee met de Wapperkids

16:00 | Bibliotheek VanNu

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen komen de Wapperkids op woensdag 15 februari naar de bibliotheek van Rucphen. Ze lezen voor uit de leukste boeken en laten de verhalen tot leven komen met gebaren. Gratis aanmelden via: www.bibliotheekwb.nl/nationalevoorleesdagen


Donderdag 16 februari

Informatieavond dementie

19:15 | Dorpshuis de Trapkes

Donderdag 16 februari is in dorpshuis De Trapkes de maandelijkse informatieavond omtrent dementie, Geheugenschakel genaamd. Dit keer komt wijkverpleegkundige Daniƫla Boorgaard vertellen wat een wijkverpleegkundige kan betekenen. Zij heeft een signalerende functie, komt bij mensen thuis, geeft voorlichting en begeleidt mensen met problemen. Iedereen is op de bijeenkomsten van Geheugenschakel welkom. De koffie staat om 19.15 uur klaar.

 

Vrijdag 24 februari

BiebFabriek | Laat jouw kleurplaat tot leven komen

14:00 | Bibliotheek West Brabant

Het wordt een extra vrolijke voorjaarsvakantie bij de Bibliotheek West-Brabant. Het is namelijk weer tijd voor de BiebFabriek. Deze keer is het thema: kleur. Kinderen gaan een speciale kleurplaat maken en kunnen deze tot leven laten komen met de Quiver-app. De activiteit is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en deelname is gratis. Ook als je geen lid bent. Meld je aan via www.bibliotheekwb.nl/biebfabriek.