De burgemeester met het Jaarboek Rucphen 2022.
De burgemeester met het Jaarboek Rucphen 2022. Foto: Gemeente Rucphen

Burgemeester ontvangt Jaarboek Rucphen 2022

Door: Addo Sprangers Algemeen

RUCPHEN - Vers van de pers heeft burgemeester Marjolein van der Meer Mohr onlangs het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Rucphen 2022 in ontvangst mogen nemen. 

De burgemeester toonde zich bijzonder in haar nopjes met het door Uitgeverij de Bode uitgebrachte boek, een must-have voor iedere inwoner van de gemeente Rucphen! Er is in 2022 weer ontzettend veel gebeurd in de gemeente Rucphen. Van het in Rucphen gehouden WK Veldrijden en de voltooiing van de omleiding Rucphen-Sprundel-Sint Willebrord tot de gemeenteraadsverkiezingen en de komst van het wielercircus La Vuelta naar de gemeente Rucphen. De Rucphense Bode heeft voor jou alle belangrijke lokale gebeurtenissen per maand in woord en beeld op een rij gezet in hét jaarboek Rucphen 2022. Een waardevolle bewaaruitgave voor iedere inwoner van de gemeente Rucphen! Het Jaarboek Rucphen 2022 is een prachtig, gebonden boek waarin in zo’n honderd pagina’s wordt teruggeblikt op 2022. In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten en verhalen uit de verschillende dorpen. En dat is nog niet alles. Zo geven ook lokale ondernemers en bedrijven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd en delen inwoners van de gemeente Rucphen foto’s van hun persoonlijke hoogtepunten van 2022.

Verkooppunten

Ben je benieuwd geworden naar dit unieke jaarboek? Het jaarboek Rucphen 2022 is nu verkrijgbaar voor slechts 14,95 euro! Bestel het jaarboek via www.bodeshop.nl of ga naar één van de verkooppunten! Deze zijn te vinden in Sint Willebrord (Jumbo, Kievistraat 17), Rucphen (Plus Manniën, Raadhuisplein 12) en Sprundel (Bakkerij van Oers, Sint Janstraat 75). Het Jaar van Rucphen 2022 is een uitgave van Uitgeverij de Bode. Eerder werden ook het Jaar van Rucphen 2020 en het Jaar van Rucphen 2021 uitgebracht, welke nog verkrijgbaar zijn via www.bodeshop.nl.

Vrienden van de Bode
Ben jij Vriend van de Bode? Dan ontvang jij het jaarboek gratis! Wil jij het jaarboek voortaan ook gratis ontvangen, en heel het jaar door profiteren van mooie lokale acties en presentjes? Word dan snel Vriend van de Bode via www.vriendenvandebode.nl.