Expositie Schildersclub
St. Joseph

SINT WILLEBRORD - Op zaterdag 25 en zondag 26 maart vindt de jaarlijkse expositie van Schildersclub St. Joseph plaats in het eigen clubgebouw. De exposite is open van 11.00 uur tot 17.00 uur op beide dagen. Wethouder Lazeroms van de gemeente Rucphen opent de expositie officieel op zaterdag 25 maart om 14.00 uur.

 

Hierbij willen wij u van harte uit nodigen om de jaarlijkse expositie van de leden van schilders club st. Joseph te St. Willebrord te bezoeken. Door corona heeft deze expositie de laatste jaren niet plaatsgevonden zodat er nu des te meer te zien is.


De Schildersclub

Schildersclub st. Joseph is een hele gezellige, sociale club waar geschilderd en getekend wordt met diverse technieken. Regelmatig worden er teken- en/ of schilderles gegeven. Zoals model tekenen en perspectief, schilderen met olieverf en aquarel. De kracht van de club bestaat er ook uit dat iedereen elkaar helpt met aanwijzingen. 


Opening

De expositie vindt op 25 en 26 maart plaats. De officiĆ«le opening vindt plaats op zaterdag 25 maart om 14.00 uur en wordt verricht door wethouder Lazeroms.  


In het eigen clubgebouw

Nieuw is dit jaar dat deze expositie in het eigen gebouw aan de Past. Bastiaansensingel 29i plaats zal vinden en niet zoals eerder in de Lanteern. Dit geeft een goede gelegenheid om de sfeer van het gebouw en de club te proeven.

De lokalen van het clubgebouw zijn ingericht als expositie. In het 3e lokaal is er de gelegenheid om zelf een schilderijtje van de kerk van st. Willebrord af te maken. Ook zijn er exemplaren die klaar zijn te koop voor een klein bedrag. Verder zal er een heel diversiteit van werk te zien zijn met verschillende materialen en stijlen. De aanwezige gastvrouw kan uw vragen beantwoorden en u verder wegwijs maken. U kunt mogelijk alvast een kijkje nemen op onze website: www.schildersclubstjoseph.nl of op de facebookpagina van de schildersclub.

In een aangebouwde tent is de mogelijkheid om onder het genot van een drankje te praten over hetgeen te zien is. Over hoe je lid kan worden of natuurlijk wat er dan ter sprake komt.

Mocht u deze dagen niet in de gelegenheid zijn, kunt u altijd een keertje binnenlopen. Iedereen mag een maand lang op proef tekenen/schilderen.[n]