Stichting Leergeld start met proef inloopspreekuur

RUCPHEN - Naar zwemles, een eigen fiets of laptop voor school, lid worden van een sportvereniging en muziekles volgen? Geen enkel kind zou deze zaken mogen missen. Helaas kunnen veel kinderen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten heel gewoon zijn. Stichting Leergeld Noord-West Brabant wil graag helpen!

“Wij merken echter dat veel gezinnen, die in aanmerking komen voor onze hulp, de weg naar ons niet altijd weten te vinden. En dat vinden we erg jammer”, vertelt voorzitter Henrie van het Hof.

“Wij willen zo veel mogelijk kinderen helpen! Daarom start Stichting Leergeld Noord-West Brabant een proef voor een inloopspreekuur in de gemeente Rucphen”.


Inloopspreekuur

Dit inloopspreekuur zal plaatsvinden in het Gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen en wel op iedere derde woensdagochtend van de maand van 9.30 tot 11.30 uur.

De eerste keer zal zijn op woensdag 19 april.


Is uw belangstelling gewekt?

Bent u benieuwd of Stichting Leergeld Noord-West Brabant uw gezin kan ondersteunen? U bent van harte welkom tijdens het inloopspreekuur, dan beantwoorden medewerkers van Stichting Leergeld uw vragen en bespreken uw situatie.


'Er is meer mogelijk dan u denkt'

“Ook bij twijfel of u wel in aanmerking komt: twijfel niet en laat u informeren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt”, roept Henrie van het Hof de mensen op.[n]