Programma Koningsdag Zegge 2023

ZEGGE - Het Oranjecomité Zegge heeft voor Koningsdag 2023 opnieuw een mooi programma opgesteld.


Vanwege het succes van vorig jaar wordt Koningsdag dit jaar ook weer op woensdagavond 26 april al afgetrapt met KINGSNIGHT waar kinderen van 4 t/m 15 jaar een leuke disco-avond met DJ Giblizzz tegemoet gaan in De Nieuwenbergh! Van 18.30-20.00 uur zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 welkom en vanaf 20.15 uur verwelkomen we graag de kinderen vanaf groep 5. We sluiten de avond af om 22:00 uur. De entree is 5 euro, inclusief 3 consumpties.

Koningsdag zelf start om 11.30 uur met een versierde fietsoptocht vanaf De Nieuwenbergh in Zegge waarbij Harmonie-Tamboerkorps Sint Cecilia voor de officiële aftrap zorgt. Inschrijven kan ter plaatse vanaf 11.00 uur. De fietsoptocht eindigt op het terrein van VV DIOZ waar aansluitend de prijsuitreiking voor mooist versierde fiets is en ook de start is van de spellenmiddag! Er is een stormbaan, je kunt je laten schminken en je kunt paardrijden op één van de paarden van Stal De Hay. Kinderen t/m 15 jaar kunnen zich uiterlijk tot 14.30 uur inschrijven voor deze middag. Om 15.00 uur sluiten we de middag af met een toffe act!

Op het terrein van DIOZ is ook weer ruimte voor een heuse vrijmarkt. Wil je graag met je kleedje jouw spulletjes verkopen dan kun je je daarvoor aanmelden via mail: oranjecomitezegge@gmail.com.

VV DIOZ heeft DJ Joey gevraagd om vanaf de middag de muziek te verzorgen.

We roepen alle kinderen van Zegge (en hun ouders en opa's en oma's!) op om er samen een hele leuke Kingsnight en Koningsdag van te maken. Bij slecht weer wijken we uit naar De Nieuwenbergh.

Meer informatie: Facebookpagina van Oranjecomité Zegge.[n]