Reünie bij Willebrordse
Fanfare De Eendracht

SINT WILLEBRORD - Op zondag 11 juni 2023 organiseert Fanfare de Eendracht een gezellige verenigingsdag met aansluitend een reünie. 


Deze dag staat in het teken van de vereniging en haar leden, maar richt zich daarnaast ook op het samenbrengen van oud leden. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen vele muzikale herinneringen worden opgehaald. Als oud lid is het vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de reünie van Fanfare de Eendracht.


Tradities in een nieuw jasje

Wie ooit als lid actief is geweest bij Fanfare de Eendracht, weet als geen ander dat de jaarlijkse fietstocht, met aansluitend een goedverzorgde koffietafel, een traditie is die altijd in ere werd gehouden. Dit jaar wordt de fietstocht echter in een nieuw jasje gestoken. De fiets maakt plaats voor een auto en de aansluitende koffietafel vervangen we door een heerlijke BBQ. Zo maken we de puzzeltocht voor iedereen toegankelijk. Iedereen, zowel leden als oud leden en 1 introducee, dagen we uit om de autopuzzeltocht te volbrengen. Dit zal niet zonder beloning zijn!


Aanmelden

Om goede voorbereidingen te kunnen treffen, vragen we alle geïnteresseerden zich vóór zondag 28 mei aan te melden voor deze dag. Ben jij een oud lid van Fanfare de Eendracht? Lijkt het je leuk om samen muzikale herinneringen op te halen? Meld je dan aan via secretariaat@fanfare-de-eendracht.nl. Laat meteen even weten of je wilt deelnemen aan de autopuzzeltocht en of je een introducee meeneemt. Enkel aanwezigheid bij de BBQ met borrel is ook mogelijk! Voor alle ontwikkelingen rondom de reünie kun je terecht op onze Facebookpagina.[n]