Prijsuitreiking van de verloting.
Prijsuitreiking van de verloting. FOTO AD VAN TILBORG

Laatste ontspanningsmiddag bij RAS

RUCPHEN - De Rucphense Actieve Senioren hielden hun laatste ontspanningsmiddag van het seizoen met maar liefst 75 fanatieke spelletjes spelers. De foyer zat stampvol. Maar met wat passen en meten kon iedereen zijn favoriete spelletje doen. 


Er waren op deze laatste middag mooie prijzen te winnen. Het was trouwens toch een feestelijke middag. Er werd begonnen met koffie of thee met een heerlijk oranje soesje, goed passend bij de Koningsdag een dag eerder. De mooie prijzen waren voor het feit dat RAS op 4 mei 5 jaar geleden werd opgericht. Na de uitslagen van de winnaars van de verschillende spelletjes was er nog een gratis verloting. Onder de 75 deelnemers werden leuke prijzen verloot. De hoofdprijs was een boodschappen pakket. 

Zo'n zelfde boodschappenpakket, ter waarde van 55 euro, werd ook nog verloot onder de 289 leden die RAS nu telt. Deze prijs ging naar Rini Schijven en is inmiddels bezorgd door de voorzitter. 


Zomerprogramma

Vanaf mei begint het zomer programma met ouderen gym op donderdag en Tai Chi op maandag. 

Er wordt gefietst op dinsdagmiddag en donderdag avond. Een of 2 keer per maand wordt de dinsdagmiddag een hele dinsdag fietsen. Inmiddels is de eerste fietsdag al geweest Traditiegetrouw zijn de fietsers afgelopen dinsdag naar Meerseldreef geweest. Hopelijk zorgt het bezoek aan de Mariagrot er voor dat we een mooie fietszomer mogen beleven.

Voor degene die niet fietsen zijn er 2 dagbusreizen gepland en natuurlijk de 5-daagse  busreis naar Duitsland. Misschien zijn er nog andere  activiteiten, maar die staan nog niet vast. De leden zullen hiervan op de hoogte worden gehouden door een Nieuwsbrief.[n]