Kermis, Braderie en Hollandse middag in Zegge

ZEGGE - Vanaf donderdag 11 mei is het weer zover. Harmonie St. Cecilia organiseert ook dit jaar een Meiweekend Zegge. 

De kermis zal op het dorpsplein staan van donderdag 11 mei tot en met zondag 14 mei. Ze zullen er allemaal weer zijn, de botsauto’s, goktent, oliebollenkraam, schiettent en de draaimolen. 

Kortom, er is genoeg te doen voor jong en oud.


Braderie

Daarnaast wordt op zondag 14 mei de altijd gezellige braderie met tal van kramen weer opgebouwd aan de Onze Lieve Vrouwestraat. De Luikse markt mag hierbij niet meer ontbreken. 

Vanaf 11:00u bent u hier meer dan welkom.


Hollandse middag

Het succes van het “Oktoberfest in mei” van vorig jaar vroeg om een vervolg. 

Het terras van cafe Kerkzicht staat op zondag 14 mei in het teken van een Hollandse middag. Deze middag is rijkelijk gevuld met diverse optredens. 

Zo kunt u na een wandeling over de kermis en braderie komen genieten van onder andere Harmonie St. Cecilia, Zeemanskoor de Kreekrakkers, Oe Jidder Oe Liever en Tamboerkorps St. Cecilia. Daarnaast zijn ook de dansers van Dans Fit Fun van de partij. 

Een gevarieerde middag met zang, dans en muziek.

Na deze optredens wordt het stokje doorgegeven aan Gino Buysrogge. Gino is een ras-entertainer die de rest van de middag en avond zal invullen met hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek en zijn meezing-top-30. We zien u graag op zondag 14 mei in Zegge![n]