De jeugd van Orion is de oudjes nog wel eens te snel af.
De jeugd van Orion is de oudjes nog wel eens te snel af. Foto: FOTO D. RAPMUND

Veel gezelligheid bijhandbalvereniging Orion

Sport en vereniging

RUCPHEN - Op 2e Pinksterdag wordt het weer een enorme drukte op het terrein van handbalvereniging Orion, als daar het jaarlijkse Gezelligheidstoernooi plaatsvindt.

Verschillende teams van vrienden, familie of onderlinge bekenden gaan in verschillende poules strijden om de overwinning of voor de originaliteitsprijs. Want het thema is ‘Landen’ en alle teams moeten zo origineel mogelijk een land vertegenwoordigen. Er is er dit jaar weer een Mini-Maxi-poule voor de jongste jeugd met hun ouders en een Leut-poule voor de oudere jeugd en volwassenen. Het toernooi wordt traditioneel afgesloten met een gezellige BBQ. Heb jij nog geen team ingeschreven, het kan gelukkig nog! We hopen jullie allemaal te zien op een zonnige 2e Pinksterdag! Meer info op www.hvorion.nl/gezelligheidstoernooi

Schoolhandbaltoernooi

Afgelopen weekend is de veldcompetitie weer van start gegaan. Ondertussen wordt er achter de organisatorische schermen weer hard gewerkt aan de organisatie van het schoolhandbaltoernooi. Orion organiseert altijd twee maal per jaar een toernooi voor alle basisscholen in de gemeente; in het najaar voor de groepen 6 t/m 8 en nu in het voorjaar voor de groepen 4 en 5. Op woensdagmiddag 31 mei zal het toernooi van start gaan op onze buitenvelden. Opgeven kan tot nog tot 24 mei via schoolhandbal@hvorion.nl. In deze mail graag het volgende vermelden: naam school, welke groep, teamnaam en de namen van de leerlingen en de begeleider.