Afbeelding
AFBEELDING LANDSTAD DE BARONIE

Vakantiekrant ‘Op pad in de Baronie van Breda’

RUCPHEN - Komende week verschijnt bij alle huis-aan-huisbladen van Uitgeverij De Bode en Uitgeverij Em. De Jong een speciale bijlage van streeknetwerk LandStad De Baronie: de zomerkrant ‘Op pad in de Baronie van Breda’. Mis ‘m niet!


Ruim 146.000 vakantiekranten verschijnen huis aan huis in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. Nog eens circa 25.000 exemplaren worden verspreid via de VVV's, toeristische informatiepunten, vakantieparken, hotels, b&b's, bibliotheken etc. Online is de krant als bladerbare pdf straks te vinden op www.magievandebaronie.nl.


Samenwerken, verbinden, versterken en verrassen
De krant is voor het vierde jaar op rij tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen LandStad De Baronie, de VVV's en toeristische informatiepunten in de streek en beide uitgeverijen, mede mogelijk gemaakt door een groot aantal adverteerders. De krant staat volgens Bert Kandel, voorzitter van LandStad De Baronie, waar het streeknetwerk voor staat: samenwerken, verbinden, versterken en verrassen!

De Baronie van Breda

De Baronie van Breda, een streek met veel geschiedenis, cultuur en natuur. Met prachtige routes en plekjes om te wandelen, te fietsen, te varen en nog veel meer. Met karakteristieke monumenten, boeiende musea en culturele hotspots. Met toprestaurants en boerderijwinkels voor (h)eerlijke streekproducten. De Baroniekrant staat bomvol leuke tips voor gezins- en familie-uitstapjes, bijzondere evenementen en inspiratie om nieuwe dingen te ontdekken. Meer informatie: www.landstaddebaronie.nl. [n]

.