Afbeelding
Foto: Stichting Karnaval Steenbergen

De grote optocht trekt dit jaar (eindelijk) weer door Strienestad

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - “Komt da Zien! Komt da Zien!” Want na twee jaar van afwezigheid is de optocht weer terug in Strienestad. Een oproep aan alle Bietboeren en Meerminnen om naar de optocht te komen kijken of nog beter om zelf mee te doen als enkeling, paar, kleine of grote groep of met een kleine of grote carnavalswagen.

Op dinsdag 21 Februari trekt de Grote Optocht weer van de Oudlandsestraat naar de Kaaistraat, waar Prins, Nar en Driemanschap de stoet traditiegetrouw vanaf het bordes van ’t Leutpaleis bewonderen. Ze zullen hun petje weer afnemen voor alle deelnemers die vaak al maandenlang bezig zijn geweest met hun creaties.

Als organisatie van de optocht kijken wij uit naar de diverse kunstzinnige creaties welke door de straten van Strienestad zullen dweilen. Geef je geest maar eens de vrije ruimte en laat het hooggeëerd publiek langs de route maar genieten van jouw of jullie creaties.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via het speciaal daarvoor bestemde formulier op www.sks-steenbergen.nl of www.strienestad.nl Doe dit voor dinsdag 14 februari want aan het einde van deze dag sluiten we de inschrijvingen.