Afbeelding
Foto: Stichting Karnaval Steenbergen

Kinderoptocht in Strienestad is dit jaar weer terug van weggeweest: ‘Komt da zien!’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - De kinderoptocht zal dit jaar ook weer door de straten van Strienestad trekken. De organisatie hoopt op een groot aantal deelnemers.

Met het motto van dit jaar kan je alle kanten op. Als clown, acrobaat of jongleur het publiek vermaken is voor ons Bietboerkes en Meerminnekes een koud kunstje. Bij de kinderoptocht kan elke artiest deelnemen als enkeling, paren, kleine – en grote groepen. Als deelnemer ontvang je ook nog eens het unieke kinderinsigne van dit jaar.

“We hopen op een groot aantal deelnemers welke samen zorgen voor een onvergetelijke show. Dus mocht je altijd al mee hebben willen doen dan is dit de kans om je op te geven en dan zien we jullie graag op zaterdag 18 februari om 13.41 uur!”, aldus de organisatie.

Als deelnemers van de kinderoptocht mag je uiteraard ook deelnemen aan de grote optocht op dinsdag 21 februari. Dus wil je je creatie en act ook presenteren aan het grote publiek schrijf je dan ook in voor de grote optocht via de website www.sks-steenbergen.nl of www.strienestad.nl