Donderdag 26 januari

Expositie Lisa Konings

13:00 | voormalig Petrus en Paulus kerk te Dinteloord

Lisa de Koning is een 22-jarige beeldende kunst student aan de St. Joost School of Art & Design academie die momenteel in haar afstudeerfase zit. Over enkele maanden is haar werk te zien in de Petrus en Paulus kerk in Dinteloord, maar voordat die plaats vindt heeft Lisa eerst hulp nodig vanuit haar eigen dorp/ dorpen daaromheen. Haar project gaat namelijk over de verbinding tussen Lisa zelf en de mensen uit Dinteloord/ het dorp zelf. Voor dit project wil ze graag zoveel mogelijk stoffen/bolletjes wol/of allerlei textiel verzamelen. Hier gaat ze dan mee aan de slag door te naaien of breien/haken en van dit alles pakken te maken die uiteindelijk tentoongesteld worden in de kerk. De expositie is geopend op donderdagen en zondagen van 13.00-15.00 uur. Laatste dag is 5 februari.

 

Zaterdag 28 januari

Vogelmiddag voor kinderen

14:00 | Parkeersplaats Dintelse Gorzen

Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 28 januari een Vette Vogelmiddag voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. De activiteit start om 14.00 uur vanaf de Parkeerplaats aan de Vlietdijk (2-4) in Dinteloord en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via: www.nm.nl/agenda. Tijdens deze activiteit in de Dintelse Gorzen leren de kinderen van alles over de vogels en mogen ze zelf een pindaslinger rijgen. Tips: Trek laarzen aan want het is behoorlijk nat in de Dintelse Gorzen; trek warme kleding aan wat vies mag worden; heb je zelf een verrekijker, neem maar mee.


Dinsdag 31 januari

Samen tafelen

17:00 | Het Dorpshuis

Dinsdag 31 januari is het weer 'Samen Tafelen' in het Dorpshuis. U kunt kiezen uit: 2 kommen eigen gemaakte erwtensoep of gevulde tomatensoep met belegde broodjes. Het 'Samen Tafelen' project is voor alle senioren 50+ van de gemeente Steenbergen, maar ook familie, vrienden, kennissen uit andere plaatsen zijn welkom. Aanvang 17.00u, inloop vanaf 16.30 uur, Dorpshuis, West Voorstraat 3. Opgeven tot zondag 29 januari; via de antwoordstrook uit de Nieuwsbrief of tel. 06-2939 9736 of Algemeen@KBO-Dinteloord.nl. Betalen, uiterlijk 29 januari, op Rabobankrekening NL02RABO 0111.5024.89 ten name van KBO-Dinteloord onder vermelding van 'Snertmaaltijd'.