Donderdag 23 februari

BiebFabriek | Maak een zaklamptekening

10:00 | Bibliotheek Steenbergen

Het wordt een extra vrolijke voorjaarsvakantie bij de Bibliotheek West-Brabant. Het is namelijk weer tijd voor de BiebFabriek. Deze keer is het thema: kleur. Kinderen gaan een echte zaklamptekening maken. Deze kleurrijke tekening kun je alleen met een zelfgemaakte zaklamp tevoorschijn laten komen. Het lijkt wel magie! De activiteit is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en deelname is gratis. Ook als je geen lid bent. Meld je aan via www.bibliotheekwb.nl/biebfabriek.


Zaterdag 25 februari

Bingo

20:00 | Gemeenschapshuis De Vaert

Stichting Herwonnen Levenskracht Steenbergen organiseert op zaterdag 25 februari een bingo avond. Deze wordt gehouden in gemeenschapshuis De Vaert in Welberg. De aanvang van de bingo om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:15 uur.

 

Zondag 26 februari

Cultuur in het Kerkje

14:00 | Ned. Herv. Kerk

Zondag 26 februari, aanvang 14.00 uur in het Protestantse kerkje, Voorstraat, Nieuw Vossemeer. Jan Schroën met de theatervoorstelling 'Witte Lelies'. 'Witte Lelies' gaat over het vaderschap en het proces van afscheid nemen, hoe ga je daar mee om, wat gebeurt er met je, hoe kun je weer vorm geven aan je leven. Jan Schroën neemt je mee met ontroerende teksten en liedjes die dit verhaal heel bijzonder maken, waardoor het voor velen heel herkenbaar wordt. Kaarten reserveren via tel. 0167-503104 of janvandevelde@caiway.nl (naam en aantal kaartjes). Kaartjes ook verkrijgbaar bij Spar supermarkt Nieuw Vossemeer.