Afbeelding

Voorbereidingen voor het IJsfestijn Steenbergen al in volle gang

Algemeen

STEENBERGEN - Na zes succesvolle edities van het IJsfestijn in Steenbergen, is het bestuur van de Stichting genoodzaakt om een wijziging aan te brengen in haar samenstelling. Voorzitter Julien van Meer heeft zich namelijk teruggetrokken. Zijn reden is gebrek aan tijd nu hij zijn bedrijf heeft verkocht en hij en zijn vrouw beiden een drukke baan hebben. 

Kees de Bruin neemt zijn functie over. Kees was in 2015 één van de initiatiefnemers van het IJsfestijn. Gedwongen door de brandweervoorschriften moesten we echter verhuizen naar de parkeerplaats aan de Westdam. Als voorzitter toentertijd van de lokale middenstandsvereniging, was dat voor Kees erg moeilijk, omdat de Markt door zowel de politiek als de middenstanders als Evenementen terrein was aangewezen. Jos Cuelenaere is gevraagd om als zevende bestuurslid toe te treden. 

Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor de 7e editie. Met de vrijwilligers is de laatste editie geëvalueerd en het enthousiasme blijft onverminderd groot om er in december weer een groots festijn van te maken. Er zijn echter meer vrijwilligers nodig. Per dag werken we met minimaal 6 mensen per shift van 3 uren. Zij beheren de entree kassa, de schaatsverhuur, de horeca en werken als ijsmeester. Geïnteresseerden kunnen zich melden met een email naar: vrijwilligers@ijsfestijn-steenbergen.nl. Onze website is: www.ijsfestijn-steenbergen.nl.