Zaterdag 25 maart

Open Dag Kunstcentrum

13:00 | Ontmoetingscentrum 't Cromwiel

Op 25 maart is het de traditionele Open Dag bij het Kunstcentrum Steenbergen. In 't Cromwiel staan en hangen de werkstukken van cursisten keramiek en tekenen en schilderen. Van de twee cursussen fotografie is ook een beamerpresentatie, naast de foto's die aan de wand worden tentoongesteld. Enkele cursisten van Tekenen en Schilderen zullen aan het werk zijn. Heeft u zelf ook ambitie om aan een van de cursussen mee te doen? Er zijn nog plaatsen vrij voor komend seizoen. Voor informatie: www.KCSteenbergen.nl. De open dag is van 13.00 tot 16.30 uur.

 

Expositie Fotoclub Brabantse Wal

13:00 | BS Maria Regina

Fotoclub Brabantse Wal houdt op 25 en 26 maart haar jaarlijkse expositie. In de gymzaal van Basisschool Maria Regina worden ca.100 foto's tentoongesteld met een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Middels selfies stellen de leden van de fotoclub zich aan de bezoekers voor en ook dit jaar is de rode draad weer onderdeel van de expositie. Door hun stem op de foto's uit te brengen bepalen de bezoekers de winnaar van de publieksprijs. Expositie zaterdag 25 maart van 13.00-18.00 uur en zondag 26 maart van 12.00-18.00 uur. Basisschool Maria Regina, gebouw 'Het Podium', Waterlinie 1 te Steenbergen. Toegang gratis.


Zondag 26 maart

Beelden expositie A. Arts

13:00 | voormalig Petrus en Paulus kerk te Dinteloord

In de voormalig Petrus en Paulus kerk te Dinteloord exposeert Annelies Arts haar werk. Openingstijden zijn: zondagen 26 maart, 2, 9 en 16 april van 13.00-16.00 uur.


Welkomstdienst

18:30 | Hervormde kerk

Ben jij wel eens bij een kerkdienst geweest? Wellicht nooit, of misschien is het al heel lang geleden. Ben je wel eens nieuwsgierig of er méér is….? Zondag 26 maart wordt er een dienst georganiseerd, waarin je kunt proeven van de liefde van God, ook voor jou! Je wordt van harte uitgenodigd in de Hervormde kerk, Westvoorstraat in Dinteloord. Aanvang 18.30 uur. Ds Ad Vastenhoud leidt deze dienst. Muzikale medewerking wordt verleend door de Gospelband Vision.

 

Woensdag 29 maart

Heksen in de Dintelse Gorzen

14:00 | Parkeerplaats Dintelse Gorzen

Natuurmonumenten organiseert op woensdag 29 maart om 14.00 uur een leuke activiteit voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Je leert van alles over wat heksen allemaal doen. De heksen zijn uit hun winterslaap en zoeken nieuwe heksen! Om een goede heks te worden, moet je allerlei opdrachten doen. De heks van de Dintelse Gorzen kan hier meer over vertellen. Parkeren aan de Vlietdijk (2-4) in Dinteloord. Aanmelden via: www.nm.nl/agenda. Begeleiders mogen gratis mee, 1 begeleider per kind. Tips: Trek kleren aan die vies mogen worden; doe laarzen aan; neem voor de zekerheid regenkleding mee. Honden kunnen niet mee.