Afbeelding
Foto: Venema Media

Persoon overleden bij eenzijdig ongeval op de N257 bij Steenbergen

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

STEENBERGEN - Bij een eenzijdig ongeval op de N257 bij Steenbergen is maandagochtend een automobilist (76) uit Halsteren overleden. Vermoedelijk is de bestuurder onwel geworden tijdens het rijden. 

Op de Zeelandweg-Oost (N257) bij Steenbergen heeft maandagmorgen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is één persoon om het leven gekomen. De op- en afrit van de A4 en de Zeelandweg-Oost zijn voorlopig afgesloten.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 10.20 uur ter hoogte van de rotonde. Vanwege de ernst van de melding werd al direct de Rotterdamse traumahelikopter naar het ongeval gestuurd. Ongeveer een kwartier na de melding landde de traumahelikopter nabij het ongeval. Al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer konden betekenen voor het slachtoffer. De auto kwam door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail tot stilstand. 

Politie Bergen op Zoom meldt dat het om een 76-jarige man uit Halsteren gaat. Ze houden er rekening mee dat de man vooraf aan het ongeval onwel is geworden. 

#Steenbergen Op de N257 heeft vanmorgen een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is de automobilist (76) uit Halsteren komen te overlijden. We houden er rekening mee dat de man vooraf onwel geworden is. Wij wensen nabestaanden veel sterkte toe.

— Politie Bergen op Zoom - Roosendaal eo (@POL_BoZ_Rdaal) April 3, 2023