Afbeelding
Foto: Caren Vermaat

Al 36 jaar exploiteren Mieke en Ber Mobron verschillende kermisattracties waaronder de botsauto waarmee ze deze Pasen op de Dinteloordse kermis staan.


Ber vertelt dat ze normaal altijd in september op de Dinteloordse kermis staan maar dat de gemeente dit jaar graag 2 kermissen wilde om de leefbaarheid in de kermen te vergroten. Dit jaar is er dus een extra kermis in april met Pasen. En als het bevalt dan komt deze kermis volgend jaar misschien ook wel terug vertelt Ber.

“Normaal staan we in september midden in het centrum op het Raadhuisplein maar deze kermis is nu voor het eerst op het parkeerterrein van VV Prinsenland. We staan hier nu 5 dagen en hebben mede door het mooie weer gelukkig een hoop belangstelling. Omdat bijna iedereen hier langs moet rijden om Dinteloord in te gaan ziet iedereen de kermis staan en weten ze ons toch goed te vinden. We komen zelf uit Tholen dus dit is voor ons bijna een thuiswedstrijd. We organiseren regelmatig kermissen in de buurt. In het najaar staan we ook op de kermis in Steenbergen en natuurlijk in september weer in Dinteloord. Onze dochter staat hier met een suikerspinnenkraam en onze zoon staat nu op een andere kermis met de swing bob. Het is eigenlijk een grote gezellige familie en dat maakt het juist zo leuk. Het is geen dag hetzelfde en we zien iedere dag alleen maar blije mensen dus wat wil je nou nog meer!” [n]