Afbeelding
Foto: Caren Vermaat

Samen met zijn vrouw staat Richard al sinds 2004 op de kermis. Dit jaar wordt het 20ste seizoen dat hij kermisexploitant is. Het is de eerste keer dat hij nu met de Pusher op de kermis in Dinteloord staat.


Richard is bijna op de kermis geboren vertelt hij lachend. “Mijn ouders hadden diverse kinderattracties waaronder een draaimolen dus ik ben heel mijn leven al op de kermis te vinden. Dit is mijn lust en mijn leven, ik zou niet anders weten en ook niet anders willen. Natuurlijk hebben we met corona wel een paar hele zware jaren achter de rug maar gelukkig gaat het nu weer de goede kant op. We zijn blij alles weer open is, en dat er nu weer overal kermissen komen, zoals hier in Dinteloord. 

Dit is de eerste keer dat we in Dinteloord staan vertelt Richard enthousiast. De organisator heeft veel moeite gedaan hier een mooie kermis neer te zetten met veel leuke attracties. Dus toen we door hem werden benaderd om hier aanwezig te zijn met Pasen hebben we natuurlijk gelijk ja gezegd. Toevallig hadden we dit weekend nog vrij dus dat kwam goed uit. We reizen door heel Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant. Natuurlijk hadden we het leuker gevonden om in het centrum van Dinteloord te staan maar daar was niet iedereen het mee eens dus nu staan we hier. Hier hebben we natuurlijk niet het winkelend publiek dat voorbij loopt maar de mensen weten ons toch wel te vinden dus dat is prima.” [n] Teksten Caren Vermaat