Natuurrondvaart Oosterschelde Vrouwen van Nu

STEENBERGEN - Het jaarlijks reisje van Vrouwen van Nu Steenbergen op donderdag 25 mei voert naar de Oosterschelde, wat het grootste Nationale Park van Nederland is en naar Middelburg. 


We vertrekken om 11.00 uur vanaf ’t Cromwiel met de bus naar Burghsluis. Daar stappen we op de boot voor een natuurrondvaart op de Oosterschelde. 


Het motorschip Onrust vertrekt tijdens laagwater, waardoor we de meeste kans hebben op het spotten van zeehonden en misschien zelfs bruinvissen. Na het inschepen genieten we eerst van koffie of thee met een bolus. 


Tijdens de 2,5 uur durende vaartocht gebruiken we ook de lunch, bestaande uit soep, 2 broodjes en koffie of thee. Om 15.00 uur meren we aan in Burghsluis, waarna we met de bus naar Middelburg vertrekken. We verblijven vanaf 16.00 uur tot 17.15 uur in Middelburg. De tijd in Middelburg kunnen we vrij besteden aan bijvoorbeeld winkelen, wandelen enz. We hopen om 18.30 uur weer thuis te zijn. 


Opgeven kan tot en met donderdag 20 april bij Joke Heijnen (bij voorkeur per e-mail heijnen.joke@gmail.com of anders op tel. 0167-566362. Graag duidelijk uw naam en telefoonnummer vermelden.


Wij vragen u eerst op te geven bij Joke Heijnen en direct daarna te betalen op rekening NL28 RABO 0148 8213 16 ten name van Vrouwen van Nu afd. Steenbergen onder vermelding van bustocht. Introducés mogen mee; Leden gaan echter voor.[n]