Afbeelding
Foto: Christel Schiphorst

Ook aan de mini-roparun zit een klein wedstrijd element. Behalve dat de kinderen sowieso hun uiterste best doen om diegenen die hen gesponsord hebben te kunnen vertellen hoeveel rondjes ze hebben gelopen, waren er ook enkele mooie trofeeën voor de onderbouw en de bovenbouw.


Zo heeft Nathan van groep 4a van de Maria Regina een prijs gekregen voor het hoogste aantal gelopen rondjes: maar liefst 15! (6 kilometer!) in 30 minuten. Het hoogste bedrag, individueel, bij elkaar gesprokkeld was door Isana, van groep 3b (Maria Regina) en dat was waarschijnlijk een belangrijke injectie voor het hoogste bedrag van de gehele klas in de onderbouw, die ook naar groep 3b (Maria Regina) ging, met maar liefst 1151 euro.

In totaal haalden alle onderbouwklassen 8.957,41 euro op en het totale bedrag met de bovenbouw kwam op ruim 18.131,31 euro. 

Een flinke impuls voor de lopers van de Stone Mountain Runners en Door Dik en Dun om extra hun best te doen tijdens de 530 kilometer estafetteloop van Twente naar Rotterdam in het aankomende Pinksterweekend! Meer foto's? Ga naar www.internetbode.nl/steenbergen [n]

Ook sponsoren? https://www.dikendunroparun.nl/  en https://www.facebook.com/StoneMountainRunners/

TEKSTEN CHRISTEL SCHIPHORST