foto dauwtrappen 2022
foto dauwtrappen 2022 Foto: Bianca Huismans

Dauwtrappen in Dinteloord: wandeltocht door Prinslandse polders

Algemeen

DINTELOORD - Op zaterdag 20 mei organiseert Dinteloord een dauwtrapwandeling door de Prinslandse polders. Wandelaars kunnen genieten van de ochtendmist boven de kreken en worden onderweg voorzien van koffie, thee en ontbijt.

In Dinteloord staat er op zaterdag 20 mei weer een bijzondere wandeltocht op het programma: dauwtrappen. Het vertrek is om 6 uur ‘s ochtends vanaf het oorlogsmonument aan het Raadhuisplein en de wandelaars gaan dan door de Prinslandse polders. Het belooft weer een verrassende tocht te worden langs kreken en boerderijen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Hopelijk zullen de wandelaars ook dit jaar weer getrakteerd worden op de ochtendmist boven de kreken en het gezang van de veldleeuwerik en de roep van de koekoek.

Tijdens de tocht zal er op een rustpunt koffie, thee en ontbijt worden geserveerd door een team vrijwilligers. Zij zullen bovendien in het zonnetje worden gezet voor hun bijdrage aan de wandeltocht. De kosten voor deze ochtend dienen voorafgaand aan de start voldaan te worden. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 15 mei vanwege de inkoop van eten en drinken.

Informatie
De wandeltocht is geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar. Wil je meedoen? Neem dan contact op met Willem van Opdorp via telefoonnummer 06 40560778 of per e-mail: w.vanopdorp@home.nl.