Hieronymus in topvorm
Hieronymus in topvorm Foto: Hieronymus

Zilver voor Delano tijdens
Zwemkampioenschappen

STEENBERGEN - Twee weekeindes stonden in het teken van de Provinciale Zomer Kampioenschappen. Dit betekende 4 dagen vertoeven in het mooie bad in Eindhoven. Hieronymus had 31 zwemmers present, 58 medailles haalden we in Eindhoven. 10x individuele goud, 18x zilver en 24x Brons. Daarnaast stonden de estafette teams 6x op het zilveren podium en 2x op brons.


Delano van der Wegen (Steenbergen) zet een aantal mooie persoonlijke records neer. Daarnaast behaalt hij met zijn estafette team 4 x 200 vrij een 2e plaats. Een mooie zilveren medaille!

Het gehele Hieronymus team heeft het weer super gedaan! Even rust nu, lekker doortrainen en door naar de Nederlandse Junioren Kampioenschappen voor de junioren, en naar de Nederlandse Kampioenschappen voor Jeugd en ouder. Voor de Minioren is er nog de finale van de Club Kampioenschappen. Daarna rest de afsluitende Zomerwedstrijd in ons eigen bad en dan is het tijd voor ontspanning.

Krijg van al deze mooie prestaties zin om mee te doen?  Kijk op FB en Insta voor een korte indruk. Meer informatie: ledenadministratie@zpv-hieronymus.com[n]