Het Sportgala Roosendaal keert dit jaar weer terug

ROOSENDAAL - Het Sportgala Roosendaal keert  weer terug! Op vrijdag 21 april zal Schouwburg De Kring onze gastheer zijn. Tijdens dit gala zullen alle sportkampioenen van de gemeente Roosendaal worden gehuldigd. Ook zal de verkiezing plaatsvinden van de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar en wordt bekend gemaakt wie zich het Talent van het Jaar mag noemen.


De laatste editie van het sportgala vond plaats in maart 2020 en vanwege de bekende redenen konden die van 2020 en 2021 helaas niet doorgaan. Maar die gaan we nu wel inhalen!

Dat de gemeente Roosendaal bekend staat om sport is wel duidelijk. 

Er is een enorme verscheidenheid aan sportverenigingen en ook individuele toptalenten halen met grote regelmaat zeer goede (internationale) resultaten. In het nieuwe collegeprogramma staan breedtesport en topsport op een prominente plaats. Het sportgala is de perfecte gelegenheid al die sporters in ‘the spotlight’ te zetten! 

Het aanmelden van sportkampioenen kan via de website van Sportgala Roosendaal (www.sportgalaroosendaal.nl). Hier zijn ook de criteria te vinden waaraan voldaan moet worden om voor huldiging in aanmerking te komen. Dit geldt dus ook voor eventuele sportprestaties uit de jaren 2020 en 2021. Aanmelden kan tot 20 februari 2023.


Voordragen kandidaten

Het voordragen voor kandidaten voor de titels Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Talent kan ook via de website of rechtstreeks via info@sportgalaroosendaal.nl.  

Deze voordracht dient uiterlijk 6 februari 2023 bij ons binnen te zijn.[n]