Zito, Senn, Dylan,Vince, Teun en Kaylo
Zito, Senn, Dylan,Vince, Teun en Kaylo Foto: R. Saarloos

Alle teams met Dynamo
herenturners in de prijzen

ROOSENDAAL - Zaterdag 4 februari werd in Weert de voorjaarscompetitie herenturnen regio zuid gehouden. Aan deze wedstrijd hebben 7 turners van Dynamo-Roosendaal meegedaan. Zij konden zich met hun team kwalificeren voor de halve finale van het NK teams.

 

Vince van Hooff, Teun van Eekelen en Senn Antonissen turnen in de Instap A. Senn wist met mooie oefeningen op vloer en ringen zijn steentje goed bij te dragen. Hij werd individueel 10e. Teun turnde een mooie wedstrijd en had hoge jury beoordelingen op vloer, sprong en brug. Hij werd 6e. Vince turnde net zoals vorige keer een mooie wedstrijd en haalde hoge scores op onder andere vloer, brug en ringen. Hij werd eerste. Ook als team werden zij 1e.

In de pupil B turnde Zito Saarloos, Dylan Meesters en Kaylo Kromoredjo wederom een zeer goede wedstrijd. Kaylo wist met zijn hoogste scores op vloer en brug 15e te worden. Dylan liet op vloer, ringen en sprong zien waarom dit team eerste hoorde te worden. Hij werd individueel 6e. Zito had op paard voltige, brug en ringen goede jury beoordelingen en kreeg het goud om gehangen. Als team was ook het hoogste podium wederom voor hen en daarom zijn zij gelijk geplaatst voor de halve finale NK heren teams.

Mikai Ahlers valt als enigste turner van Dynamo in de Jeugd C en turnt daarom met jongens van andere verenigingen in een team. Hij had mooie scores op voltige, ringen en sprong en mede dankzij hem werd dit team 2e.[n]