De nestor van het IQ speelt vol plezier is hun bruine café
De nestor van het IQ speelt vol plezier is hun bruine café Foto: Lya van Dorst

Voor een gezellige ‘leste avond’ … naar de Kaai!

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ook dit jaar heeft het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol een gezellige ‘leste avond’ in petto voor de dinsdag van de carnavalssluiting. Niet op uw horloge blijven kijken tot het middernacht is, maar in een gezellige ambiance de leste uurkes van de carnaval beleven. Dat bieden de heren met bolhoed op de Kaai op dinsdagavond 21 februari. In die gezellige bruine kroeg van Jef & Lena is het ook dit jaar weer genieten van de meezingers onder het genot van een heerlijk drankje dat die avond gewoon in een echt glas geschonken wordt.

Maar de avond kent ook een aantal vaste agendapunten die de trouwe bezoeker snel zal herkennen. Zo is daar de overdracht van het Eike van Toon welke dit jaar doorgegeven zal worden door Ge Nollen aan …….. ? En zal er weer een nieuwe penning worden toegevoegd aan het zo belangrijke Vaandel van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. Het herengezelschap voegt jaarlijks een penning toe aan hun vaandel met de beeltenis van mensen die erg belangrijk zijn voor het IQ Aarmoei-nieke.

IQ Dinsdagavond Carrousel

Deze avond welke het IQ Aarmoei-nieke nu enige jaren onder de titel “de IQ Dinsdagavond Carrousel” voor zijn vrienden en alle overige tullepetaone organiseert trekt een steeds grotere groep mensen naar de Kaai. Velen weten inmiddels dat je hier nog even kunt genieten van een goed glas bier en de gezelligheid van swingende en zingende meedeiners gebracht door de mannen in het gekende strakke Zwart-Wit kostuum voordat het carnavalsdoek valt. Deze keer staan er vele nummers ‘op de rol’ met een knipoog naar hun eigen 2023 thema ‘Roosachtig Roosendaal’.

Laatste Tullepetaonse leut

Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de Hoogheid van Tullepetaonestad met zijn gevolg de Kaai nog aandoen om de laatste Tullepetaonse leut te onder de aanwezigen uit te zeulen.

Voel u dus welkom en kom zéker naar de Kaai. Zonder het volledige programma te verklappen belooft het IQ Aarmoei-nieke u dat het de gezelligheid meer dan waard zal zijn. De mannen beloven dat ze de avond afsluiten op een tijdstip dat u nog mooi ‘op tijd’ op de Markt kunt zijn voor de sluiting.