Impressie carnavalsconcert.
Impressie carnavalsconcert. Foto: Fotograaf Timo Reisiger

Carnavalsconcert Oranje

WOUW - Na een tussenstop van een paar jaar vanwege Corona organiseert Harmonie en Malletkorps ‘Oranje’ dit jaar weer een carnavalsconcert, dat inmiddels een traditie is geworden en een leutig onderdeel is van het carnavalsfeest in Paplaand.


Oranje vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het carnaval in Wouw, om zo bij te dragen aan deze voor de leefbaarheid van Wouw belangrijke activiteit. 


Afwisselend programma

Ook dit jaar heeft de vereniging een afwisselend programma in elkaar gestoken met uiteraard een aantal ludieke elementen. Naast het Harmonieorkest, BravO en het Malletkorps wordt medewerking verleend aan het concert door de Blaospoepers, het duo D&G en Jan van Oers. En wordt aan elkaar gepraat door Frans Goorden en Corné Schrooyen. Kwaliteit verzekerd dus! Uiteraard is Prins Eduward I met zijn gevolg aanwezig om het concert officieel te openen. Het concert vindt plaats op donderdagavond 16 februari in cultureel centrum ‘De Geerhoek’ en begint om 11 voor 8. U bent allemaal van harte welkom! De toegang is gratis![n]