Flyer Bart en Tijn Walk en Ride 2023
Flyer Bart en Tijn Walk en Ride 2023 Foto: Team Bart en Tijn

Derde editie Bart en Tijn Walk en Ride op zondag 19 maart

ROOSENDAAL - Gelukkig hebben we de donkere koude dagen ver gehad en kijkt iedereen er vast weer naar uit om lekker naar buiten te gaan.


Wandelaars popelen vast al weer om de wandelschoenen aan te trekken en erop uit te gaan. Op beter weer smachtende wielerliefhebbers hebben hun fiets of mountainbike ongetwijfeld in topconditie klaar staan voor de eerste langere buitenritjes.

Kom maar op, wij gaan jullie helpen! Op zondag 19 maart organiseert Team Bart en Tijn alweer de 3e edities van de Bart en Tijn Walk en de Bart en Tijn Ride. Lekker buiten sportief buiten bezig zijn en meteen iets doen voor het goede doel! Ook dit jaar vragen we alle deelnemers om een donatie, waarmee we de strijd tegen stofwisselingsziekten steunen.


Er is voor alle soorten sportievelingen die dag wel iets leuks te doen:

Wandelingen van 6  of 12 kilometer in de mooie omgeving van Roosendaal.

Fietsroutes van 50, 80 of 100 kilometer, die deze editie in de richting van Breda voeren.

Mountainbike-routes 40 of 60 kilometer in de bosrijke omgeving van Roosendaal.

Gravelbikeroutes van 55 of 90 kilometer, in de zuidwesthoek van Brabant en België.


Alle routes vertrekken en eindigen dit jaar vanuit Café Huis ten Halve aan de Kruisstraat in Roosendaal. Fietsers kunnen starten tussen 8:00 en 09:30 uur, wandelaars tussen 10:00 en 11:00 uur. De wandelaars lopen hun route na de warming-up door Clown Sis op een beschrijving en die hebben we ook voor de 50 Km wegroute beschikbaar. Voor alle fietsroutes komt er een fietsnavigatie-bestand (GPX-formaat) beschikbaar. Wandelaars ontvangen voor vertrek iets lekkers voor onderweg, op de fietsroutes zorgen wij voor een rustpunt met verzorging. Bij terugkomst is er nog alle gelegenheid voor een gezellige afterparty!


Wil je die dag gezellig mee wandelen of fietsen of wil je meer informatie over Bart en Tijn of stofwisselingsziekten? Op https://www.bartentijn.nl kun je meer informatie vinden en kun je tevens meteen aanmelden. Zien we jou de 19e? Wij gaan er alles aan doen om er weer een mooie, leuke en geslaagde dag van te maken![n]