Teveel persoonlijke fouten levert geen punten op

ROOSENDAAL - Bristol/Logischtiek is het de laatste twee wedstrijden helemaal kwijt. De goede reeks die het had eind 2022 kan niet worden doorgetrokken in het nieuwe jaar.


Ook afgelopen vrijdag werd de tweede nederlaag op rij geïncasseerd. Tegen laagvlieger Kawin ging het de laatste seconde met 5-4 onderuit. Na een goede voorbespreking gingen de mannen de zaal in. Het werd al snel duidelijk dat Kawin ging strijden om lijfsbehoud te realiseren. Met veel strijd en passie merkte je gelijk het verschil in de wedstrijd. Je zag meteen dat Bristol/Logischtiek dit miste. Van begin af aan werden de Roosendalers overklast met snelle omschakeling van verdediging naar aanval .Hierop had het team geen antwoord.


Korte voorsprong

In de tweede helft was er een moment dat er een korte voorsprong, maar deze was van korte duur. Het enige wat er te verdienen was was een een gelijkspel. De uiteindelijke 4-4 was het hoogst haalbare. Maar een vrije trap van Kawin ging door de verdediging en achter onze goalie. De laatste 30 seconde werd er nog van alles geprobeerd om het nog goed te maken. Maar het zat er niet in.In deze wedstrijd waren er het teveel individuele fouten. De afgelopen twee wedstrijden hadden gewonnen moeten worden. Na afloop was er ook een donderspeech van de coach. Het zal anders moeten volgende week vrijdag. In de Roos wacht dan de nummer drie van de ranglijst Fermonia boys. In de eerste wedstrijd ging men kansloos onderuit met 6-3. De doelpunten van  Bristol/Logischtiek werden gemaakt door: Jawad Bouuaoune Rachid Achabar en Yazid Shrir 2x.[n]