Mariadalconcert 17 maart in Lambertuskerk Wouw

WOUW - Het 15e Mariadalconcert wordt op vrijdag 17 maart aanvang 19.30 uur gehouden door Rotaryclub Roosendaal Donkenland in de Lambertuskerk in Wouw.

Er wordt gemusiceerd door Het Ragazze Quartet bestaande uit Rosa Arnold, viool, Jeanita Vriens-van Tongeren, viool, Annemijn Bergkotte, altviool en Rebecca Wise, cello. 

Het Ragazze Quartet presenteert die avond het pure strijkkwartet programma Basis, een concert vol bloedstollend mooie muziek en keert terug naar haar wortels en legt de schoonheid van de stukken en de kracht van het strijkkwartet bloot. 


Weekendschool in Moengo

Het goede doel dit jaar is de ondersteuning van de weekend-school in Moengo in Suriname om kinderen uit kwetsbare gezinnen op een jonge leeftijd enthousiast, creatief en leergierig te maken en ze zodoende te inspireren om verschillende vaardigheden aan te leren. 


Ondersteuning van de weekend-school in Moengo



Kaarten

Het project wordt gesteund door Pater Toon te Dorsthorst en uitgevoerd door de Pater Ahlbrinck Stichting (PAS). 

Kaarten zijn te bestellen: mariadalconcert@gmail.com. Na het concert, dat geen pauze kent, wordt er voor u, all-in, een drankje en diverse exclusieve culinaire hapjes geserveerd achter in de kerk.[n]