Alpenjagers winnen van GMV in de wintercompetitie

ROOSENDAAL - De kruisboogschutters van kruisboogverenigingen Alpenjagers uit Roosendaal en Geen Moed Verloren uit Oude Molen hebben in de winter 5 verschietingen tegen elkaar verschoten. 


Iedere schutter schiet tegen zijn eigen gemiddelde van het vorig seizoen en verdienen 3 punten als boven gemiddelde word geschoten en 2 punten bij gelijke stand. 

De Alpenjagers kwamen na 5 wedstrijden tot een totaal van 10,22 punten.

Geen Moed verloren behaalden 8,87 punten.

Hierdoor werden de Alpenjagers de winterkampioen.


Uitslagen

Bij de individuele schutters werd Jan Hagenaars bij de Alpenjagers algemeen winnaar met 15 wedstrijdpunten en 2 moezen, hij bleef Yilmaz Ozcelik net voor die ook 15 punten behaalde maar 1 moes had. Kees Beerendonk werd 3e met 12 punten, daarna volgde Kay Beerendonk met 11 punten en eindigde Peter Hagenaars met 10 punten en 4 moezen op de 5e plaats. Daarna volgden Leon de Zwart en Anton van der Ven met 10 punten. Jill Beerendonk had 9 punten en Frans Joore 8 punten. Helmer Siegers en John Schrauwen behaalden 7 punten, Henk Meeuwisse 5 punten, Johan van Dijk 4 punten Bert van Eekelen 2 punten en Sjef van der Ven sloot de rij met 1 punt. 

Bij de Schutters van Geen Moed Verloren werd Wilco van Beers winnaar met 15 wedstrijdpunten. De 2e plaats was voor Patrick Cornelis met 10 punten en 7 moezen, derde werd Corne van Beers met 10 punten en 3 moezen. Kees de kock behaalde 8 punten en 4 moezen en Lian van beers 8 punten en 2 moezen. Daarna volgde Sebas Santing met 6 punten en Kees van Beers met 5 punten. Olaf Tuijnman behaalden 2 punten en Domya van Roosendaal sloot de rij met 2 punten. 


Programma

De schutters van de Alpenjagers gaan op 19 maart de strijd opnemen tegen OWB. 

De kampioenen uit de B, A en ere klasse gaan het dan tegen elkaar opnemen.

De wedstrijd wordt dit jaar verschoten bij de Alpenjagers uit Roosendaal.[n]