Leuke activiteiten tijdens RSD FIT!WEEK

ROOSENDAAL - RSD FIT! organiseert dit jaar weer de RSD FIT!WEEK in Roosendaal. De RSD FIT!WEEK is van 13 tot en met 19 maart weer helemaal in het thema van een gezonde levensstijl. Er vinden deze week verschillende activiteiten plaats zoals een actieve beweegbingo en vitaliteitsdag. We nemen jullie graag mee in de verschillende activiteiten.


De RSD Fit!WEEK is een week vol met oefeningen, activiteiten en workshops om je op weg te helpen naar een gezonde levensstijl. Duik deze week in het Speelbos Avontuur van YogiHeart en doe mee met de Sport en Cultuurkermis i.s.m. meerdere verenigingen. Wil je meer leren over je eigen gezondheid? Wellicht is dan de workshop positieve gezondheid iets voor jou!

Hieronder hebben we wat leuke activiteiten van de RSD FIT!WEEK opgesomd. Dit zijn ze lang niet allemaal, dus kijk vooral rond op de website! https://rsdfit.nl/

- Beweegbingo
- Sport en cultuur kermis
- Vitaliteitsdag
- Wandelen met koffie
- Workshop positieve gezondheid
- Vitaliteitswandeling
- Webinar positieve gezondheid
- Speelbos avontuur
- Activiteiten op gezonde leefstijl

Al met al biedt de RSD FIT!WEEK een geweldige gelegenheid om in beweging te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en te leren over gezonde gewoonten. Het is een evenement dat zeker de moeite waard is om te bezoeken, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan de volgende RSD FIT!WEEK in Roosendaal en ontdek de voordelen van een gezonde levensstijl!

Benieuwd naar alle activiteiten en de planning? https://rsdfit.nl/.[n]