Afbeelding

Rio Bello schoenen heeft wat te vieren!

Door: Eduard van Elsacker Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Na ruim 22 jaar vond Jeanine Voorheijen (eigenaresse van de winkel) het tijd worden voor vernieuwing! De schoenenwinkel, gevestigd in de Molenstraat, is compleet gerestyled.

Begin dit jaar werd de knoop doorgehakt om de winkel en webshop volledig te vernieuwen. De winkel is ruim twee en een halve week gesloten geweest om dit te kunnen realiseren. Met heel ons Rio Bello team en een team van vakspecialisten zijn we tot een schitterend resultaat gekomen.

Bijna alles is aangepakt. De winkel beschikt nu over duurzame verlichting, een nieuwe vloer, een andere kleur verf op de muren, een fris interieur en een fijn koffiezetapparaat waarmee we onze klanten kunnen voorzien van een heerlijke koffie of cappuccino.

Ook onze webshop is compleet vernieuwd met makkelijkere zoekfuncties en helemaal in een nieuw jasje. Ook kunt u zich inschrijven via de webshop voor onze nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van onze acties.

Wat niet veranderd is, is de vertrouwde service zoals de klanten van ons gewend zijn. Ook onze ruime collectie schoenen en sandalen in verschillende breedte maten en ruime keuze in schoenen met een uitneembaar voetbed is niet veranderd, sterker nog hier hebben we nu nog meer keuze in doordat we nog meer mooie merken aan ons assortiment hebben mogen toevoegen aan de al ruim 18 merken die we al verkochten. Kom vooral langs om onze vernieuwde winkel en de prachtige voorjaarscollectie te bewonderen!

Hogestede 11 (Molenstraat)
4701 JD Roosendaal
Telefoon: 0165 532 656
www.riobello.nl