Onderling Kunstgenot uit Nispen speelt BloemStuk

NISPEN - Toneelvereniging Onderling Kunstgenot, uit Nispen, speelt op 29, 30, 31 maart en 1 april de tragikomedie BloemStuk, naar een bewerking van Gijs de Rooij. Kristel heeft een gelukkig huwelijk. Een leuke baan, fijne vriendinnen, een bijzondere buurvrouw, een haat-liefdeverhouding met haar moeder en sinds kort kanker. Iedereen wil het beste voor Kristel, maar niemand weet wat dat nou echt is. 


Deze tragikomedie laat op een luchtige manier zien wat deze ziekte met jouzelf en je omgeving doet. Toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen durft onder regie van Gijs de Rooij de uitdaging aan om een voorstelling over een zwaar onderwerp met de juiste dosis humor op de planken te brengen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een zware avond! Integendeel: je gaat met een goed gevoel naar huis! Omdat Onderling Kunstgenot deze voorstelling op locatie speelt is het elke avond vanaf 19.00 verzamelen in cafĂ© De Gouden Leeuw, Kerkplein 3 te Nispen. Tegen 19.45 neemt een OK gids u mee naar de speellocatie in de buurt. Toegang is incl. bijdrage goede doel Sta(p) voor elkaar. Reserveren via onze website www.onderlingkunstgenot.nl Voor meer informatie zie ook onze Facebookpagina. 


Goede doel
Gezien het onderwerp leek het ons als toneelvereniging op zijn plaats om een gedeelte van de toegangsprijs te doneren aan een goed doel. Gekozen is voor het regionale Sta(p) voor elkaar, opgezet door het Fytaal Cancer Support Center Team. Zij geven mensen die in behandeling zijn voor kanker een extra steuntje in de rug, dit op allerlei gebied. Zie meer op hun website www.Stapvoorelkaar.nl[n]