Afbeelding
Foto: Archieffoto

Vijf dagen feest rondom Koningsdag in Wouw

Algemeen

WOUW - Rondom Koningsdag is het een drukke boel in Wouw. Het Oranje Comité Wouw presenteert namelijk vijf dagen feest. Van Koningsnacht Live tot aan vrijmarkten en braderieën, eind april is er voor jong en oud genoeg te doen!

Woensdagavond 26 april: Koningsnacht Live! Dé juiste afslag naar een Koningsnacht vol hits van Nederlandse bodem. Afslag 20 kiest de beste setlist uit een breed repertoire van de Nederlandse popgeschiedenis en staat bol van meezingers, evergreens, rock classics en schitterende ballads. Alles komt voorbij tijdens een muzikale reis door de popgeschiedenis van Nederland .Dé Wouwse DJ Chris Seduca zorgt voor het sensationele voor- en naprogramma.

Koningsdag 27 april: Stichting Oranje Comité Wouw: Vanaf 10.00 uur start het traditionele gedeelte, de aubade. De start van de kinderfietstocht is om 11.00 uur met aansluitend de opening en prijsuitreiking. Vanaf 12.00 uur start het entertainment en is er tevens een vrijmarkt voor jong en oud op de markt. Zoals ieder jaar staan er weer diverse attracties voor de jeugd. Tijdens de Koningsdag is er in de feesttent live muziek van Corné van Meer en de dj’s van BajoSound draaien op volle toeren.

Vrijdagmiddag 28 april: Koningsbingo: Organisatie De Zonnebloem afdeling Heerle/Moerstraten. 

Vrijdagavond 28 april: Back to the 80’s & 90’s: De live band ‘Queen Forever’ zal iedereen shockeren met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rock-formatie Queen. Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, ze kleden zich ook als hen, waardoor het publiek de volledige audiovisuele ervaring en ‘Queen’ nostalgie krijgt. Rockin’ Wouw huisdj Marc voert je mee naar de jaren 80 en 90 en laat menig hits de revue passeren.

Zaterdagmiddag 29 april: TruckRun: In de middag start in het centrum van Wouw de TruckRun Roosendaal. Meer informatie op Facebook.

Zaterdagavond 29 april: RadioNL Op Volle Kracht Artiestenshow: De RadioNL Op Volle Kracht Artiestenshow strijkt neer in de feesttent met een grootse amusementshow met live optredens van diverse Nederlandstalige artiesten die verbonden zijn aan het populaire radiostation. De presentatie van de populaire artiestenshow is in handen van RadioNL dj Hessel Wijkstra. Ook de befaamde RadioNL stickers en RadioNL t-shirts “weggooien” is onderdeel van de show.

Zondag 30 april: Braderiefeesten: Een groot aantal kramen zullen weer staan in het centrum van Wouw. In en rond de feesttent treden diverse artiesten op en muziek wordt verzorgd door BajoSound. Inschrijven voor de braderie via www.ansjaevents.nl