Afbeelding
Foto: Roosendaal voor Elkaar

Roosendaal voor Elkaar LIVE zet vrijwilligers weer in het zonnetje

Sport en Vereniging

ROOSENDAAL – Roosendaal voor Elkaar organiseert op zondagmiddag 21 mei 2023 namens de gemeente het jaarlijkse vrijwilligersfeest Roosendaal voor Elkaar LIVE! in Theater De Kring. Met een bruisend en interactief programma worden vrijwilligers bedankt voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. 

Chiel van Vulpen, sociaal werker bij Stichting Social Klus, dat Roosendaal voor Elkaar beheert, legt uit: “Dit feest organiseren wij namens de gemeente en is bedoeld voor àlle vrijwilligers in de gemeente Roosendaal. Denk aan vrijwilligers van sportclubs, cultuursector, welzijnsorganisaties, buurthuizen, huiswerkbegeleiding, vluchtelingenbegeleiding, gehandicaptenbegeleiding, mantelzorgondersteuning etc.. Het is te veel om op te noemen! Maar natuurlijk ook als je iemand regelmatig ondersteunt met kleine gebaren, bijvoorbeeld met klusjes of boodschappen ben je van harte welkom. Alle soorten vrijwilligerswerk zijn natuurlijk even waardevol en belangrijk. Voor deze tomeloze inzet willen we iedereen bedanken!”

De inloop start om 13.00 uur en om 14.00 uur gaan Sebas & Wes, winnaars van de Cultuurprijs Professionele Makers 2022, met hun speciaal voor de gelegenheid gemaakte themashow “Ik hou van Roosendaal” aan de slag. Tijdens deze show in de Grote Zaal komen daarbij vaste onderdelen aan bod, als de uitreiking van de Talisman en ook zullen de stadsdichter en wethouder Arwen van Gestel aandacht geven aan vrijwilligerswerk. Om 15.00u kan naar muziek van La Soof worden geluisterd in het theatercafé. Uiteraard hoort er ook een hapje en drankje bij. “We verklappen nog niet alles, maar wie al een sneak preview wil, kan kijken op www.roosendaalvoorelkaar.nl. Ook zijn de gratis kaarten via deze site te bestellen. We kunnen 880 kaarten uitgeven, dus wees er op tijd bij”, adviseert Chiel.