The block junior (rode pet), The Block (groene pet) The Block Squad (rood) The Pack (bruin)
The block junior (rode pet), The Block (groene pet) The Block Squad (rood) The Pack (bruin) Foto: Udo benelux

Roosendaal zet NL hiphop danscircuit op zijn kop

Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Het Nederlandse hiphop danscircuit staat op zijn kop door de geweldige prestaties van de wedstrijd teams van Rottier Dance Studio onder leiding van docenten, Ohry, Bo, Annoeska en Bohdy. Maar liefst vier teams hebben zich geplaatst voor het Europese kampioenschap hiphop in Kalkar, en ze hebben alle reden om trots te zijn.

Het team “The Block” onder leiding van Ohry en Bohdy Rottier, heeft de concurrentie weggeblazen in de hoogste categorie, advanced over18, waarbij ze als eerste eindigden. Dit was een indrukwekkende prestatie gezien het grote aantal getalenteerde dansgroepen dat deelnam. The Block jr., ook onder leiding van Ohry, heeft ook uitstekend gepresteerd in de competitie, waarbij ze als derde eindigden onder meer dan 40 teams. Dit is een geweldige prestatie voor een jong team dat nog steeds groeit en leert.

Maar de successen hielden daar niet op. The Pack onder leiding van Annoeska, veroverden respectievelijk de vijfde plaats in de categorie over 16, evenals The Block Squad onder leiding van Bo in de categorie under 16.  Beide teams moesten concurreren tegen meer dan 46 teams. Het is een geweldige prestatie om zo hoog te eindigen in deze categorieën, en het bewijst dat deze teams klaar zijn voor het grote podium.

De dansers en docenten van Rottier Dance Studio hebben allemaal hard gewerkt om hun vaardigheden te verbeteren en hun choreografieën te verfijnen. Hun toewijding en harde werk hebben hun vruchten afgeworpen, en ze hebben het verdiend om zich te kwalificeren voor het EK hiphop in Kalkar Duitsland. We kunnen niet wachten om te zien hoe ze het daar doen en wensen hen allemaal veel succes toe!

Met hun talent en doorzettingsvermogen hebben deze dansers bewezen dat Nederland een krachtige aanwezigheid heeft in de internationale hiphopscene. Het is geweldig om te zien hoe deze vier teams elkaar hebben gesteund en aangemoedigd tijdens hun reis naar succes. Het is een inspiratie voor alle jonge dansers in Nederland en een bewijs dat als je hard werkt en je passie volgt, je geweldige dingen kunt bereiken.