Dynamo herenselectie
Dynamo herenselectie Foto: Django Ornek

Meerdere Dynamo heren Nederlands Kampioen

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op 22 en 23 april werden in Waalwijk de finales gehouden van het Nederlands Kampioenschap herenturnen. Op zaterdag waren dit allround finales en op zondag de toestelfinales. Op zaterdag mochten Zito Saarloos, Rego Saarloos, Victor, Pjotr Semenov, Delano Kromoredjo, Jasper Joosen, Joram Brouwers en Bas Wijnsma ieder in hun eigen leeftijdscategorie hieraan deelnemen. 

Zito werd knap 8e, Rego werd 26e, Victor 10e, Pjotr 4e, Delano 8e, Jasper 5e, Joram 2e en Bas werd ook 2e maar hij wist wel seizoenskampioen te worden. Op zondag hebben Victor, Pjotr, Thomas, Delano, Jasper, Joram en Bas ook nog hun toestelfinales geturnd waarvoor zij zich tijdens de halve finale van het allround Kampioenschap geplaatst hadden. Victor turnde rekstok,brug, sprong en ringen. Pjotr werd 3e op rekstok, 2e op brug en Nederlands Kampioen sprong. Thomas turnde rekstok. Delano turnde ringen, sprong, brug en rekstok, op voltige werd hij 3e. Jasper turnde rekstok, sprong en ringen, op vloer werd hij 3e op voltige en brug werd hij Nederlands Kampioen. Joram turnde rekstok, op sprong en ringen werd hij 3e, op voltige 2e en op vloer en brug werd hij Nederlands Kampioen. Bas turnde ringen, voltige en vloer, hij werd 3e op brug en 2e op sprong en rekstok. Jason was helaas geblesseerd waardoor hij het hele weekend aan zich voorbij heeft moeten laten gaan.

Jasper, Joram en Bas hebben zich tevens geplaatst voor de Ahoy cup die op 24 en 25 juni gehouden worden tijdens Dutch gymnastics the finals.