Afbeelding
Foto: Stichting Heerl'k

In Heerle heerst weer volop activiteit

Sport en Vereniging

HEERLE - Bij Stichting Heerl’k zijn ze druk bezig om allerlei activiteiten op te zetten. En daarmee voor de inwoners het dorp leefbaar te houden.

Als eerste kijken we terug op een gezellige en zonnige Koningsdag. Om 10:30 uur werd de vlag gehesen door wethouder René van Ginderen. Onder muzikale begeleiding van Harmonie Juliana. Daarna is om 11:00 uur de feestelijke Koningstocht van start gegaan. Het was een kleurrijke tocht door het dorp met versierde fietsen, steppen, skelters en een heus vliegtuigje. Ook de deelnemers waren feestelijk uitgedost in oranje kleuren. Vanaf 12:30 uur was er voor de kinderen een spelletjesmiddag. Met een keuze uit 14 spellen konden zij zich tot 15:00 uur uitleven.

Op zondag 28 mei ( 1e Pinksterdag ) organiseert HSC’28 samen met Stichting Heerl’k een leuke fietspuzzeltocht met aansluitend een BBQ. De tocht is ongeveer 20 km lang en voor onderweg krijg je vragen en opdrachten mee. Tussen 14:00 en 15:00 uur kan er gestart worden vanaf HSC’28. Rond 17:00 uur verwachten we iedereen weer terug en volgt de prijsuitreiking. Aansluitend kun je vanaf 17:30 uur meedoen met een BBQ. Voor informatie en opgave, bezoek onze website www.heerlkheerle.nl  Of bekijk onze facebookpagina. 

Het lijkt nog ver weg maar op woensdag 14 juni is het weer Nationale Straatspeeldag. Ook daar is Heerl’k Straatspeeldag al weer mee bezig om een mooie middag voor de kinderen uit het dorp te organiseren. 

Wil je aansluiten of meehelpen met een onderdeel van onze Stichting stuur dan een mailtje naar info@heerlkheerle.nl