Afbeelding
Foto: Marloes Otte

De Avond4daagse komt er weer aan

Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - De Avond4daagse komt er weer aan! Met deze wervende slogan wil arsv THOR de aandacht vestigen op haar organisatie van de Roosendaalse Wandelavondvierdaagse.

Van maandag 22 t/m donderdag 25 mei a.s. staat de 45e editie gepland en de werkgroep Avondvierdaagse is al volop bezig om alles in goede banen te leiden. 

Inmiddels is de inschrijving bij het VVV - kantoor aan de Markt in Roosendaal geopend. Inschrijven kan hier tot en met vrijdag 19 mei a.s. Wie eens heerlijk wil genieten van de bosrijke omgeving van Roosendaal zuid mag deze Roosendaalse A4D eenvoudigweg niet missen. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 en aan leden van de KWBN wordt, op vertoon van hun ledenkaart, €1,00 korting gegeven.  De beloning voor alle wandelaars zal wederom bestaan uit de felbegeerde vierdaagse medaille. Op de 1e avond (22 mei) kan er bij de start op het parkeerterrein van sportpark Vierhoeven ook nog ingeschreven worden, maar de kosten bedragen dan wel € 10,00.

Elke deelnemer ontvangt een specifiek inschrijfnummer en dat nummer is tevens een gratis lot in de tijdens het evenement te houden loterij. Elke avond is er een trekking en er zijn prachtige prijzen te verdienen.

Start en finish zijn traditiegetrouw op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven. Er is daar een ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. De afstanden waaruit men kan kiezen zijn 3, 6 en 10 kilometer. Er kan gestart worden tussen 18.15 en 18.45 uur. 

Nadere informatie (o.a. de wandelroutes) zijn te vinden op de website van arsv THOR www.thor-roosendaal,nl / Evenementen / Avondvierdaagse of is op te vragen bij erwee.1@kpnmail.nl of 06 – 23419033.