Voetbalopdracht
Voetbalopdracht Foto: Stichting Heerl'k

Heerl’k fietsen in Heerle

Sport en Vereniging

HEERLE - Op 1e Pinksterdag had Stichting Heerl’k in samenwerking met HSC’28 een Fietspuzzeltocht georganiseerd. Ruim 55 deelnemers stapte op hun fiets om 20 kilometer te fietsen en onderweg vragen te beantwoorden en opdrachten te doen.

Ze vertrokken na 14:00 uur alleen, met het gezin of een groep vrienden. Dit jaar gelukkig geen regen, wel wat wind, maar verder was het een heerlijke dag om op pad te gaan. Na terugkomst, moest er nog een voetbalopdracht gedaan worden. Hierna konden de punten geteld worden en werden de prijzen uitgereikt. Voor alle deelnemende kinderen was er een leuke attentie.

Aansluitend was het tijd voor de barbecue. Men kon zelf zijn vleespakketje bakken op één van de twee barbecues. Het vlees, de salades, stokbrood en sauzen liet men zich goed smaken. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag en avond. 

Fiets-3-Daagse Heerle

Op 28-29-30 juni is er de Fiets-3-Daagse Heerle. Na alle positieve reacties van afgelopen jaar, organiseert Stichting Heerl’k in samenwerking met de Hazelaar eten en drinken voor de tweede keer een Fiets-3-daagse in Heerle voor het hele gezin.

Elke dag kan er tussen 18:00u en 19:00u gestart worden vanuit de Hazelaar om een mooie route te fietsen van ongeveer 25 km. Onderweg kom je een stempelpost tegen waar je een versnapering ontvangt. Op vrijdag 30 juni zal er een loterij plaatsvinden bij de Hazelaar en wordt de avond muzikaal opgeluisterd met een DJ. Wil je ook meedoen?

Dat kan, opgeven kan via de website www.heerlkheerle.nl of door de flyer in te vullen die we op verschillende plekken verspreiden. Voor deelnemers die niet met hun gezin meedoen, geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. Let op! Er is een maximum van 150 deelnemers. En er zijn al heel veel aanmeldingen.

Voor deelname aan de fiets-3-daagse geldt een eigen bijdrage (voor 3 dagen). Het totaalbedrag dient de eerste avond contant te worden voldaan bij afhalen van de stempelkaart. 

Hiervoor ontvang je onder andere iets lekkers voor onderweg en een leuk aandenken als je minimaal 2 avonden meerijdt.

Start en eindpunt bij de Hazelaar eten en drinken, Moerstraatseweg 15, Heerle.

Informatie

Voor vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar info@heerlkheerle.n