Bereikbaarheid Adviesraad Sociaal Domein Roosendaal 

ROOSENDAAL - Binnen de gemeente Roosendaal is een Adviesraad Sociaal Domein actief. Dit is een onafhankelijke organisatie die als taak heeft het gevraagd en ongevraagd adviseren van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal over besluitvorming rondom beleid, regels, plannen en uitvoering van voorstellen in het sociaal domein.


Hierbij kunnen onderwerpen aan de orde komen zoals bijvoorbeeld: bestaanszekerheid, cultuur en sport als middel om actief aan de samenleving te kunnen deelnemen, eenzaamheid, inclusie, jeugd en onderwijs, participatie en WMO. De Adviesraad gaat enkel over onderwerpen en situaties van algemene aard en niet over individuele aangelegenheden. De Adviesraad Sociaal Domein streeft er naar verbinding te hebben met en bereikbaar te zijn voor inwoners en instellingen uit de gemeente Roosendaal die zich verbonden voelen met of betrokken zijn bij het sociaal domein. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld besprekingspunten voor de Adviesraad aan te dragen. De Adviesraad is hiervoor op verschillende manieren bereikbaar. Via postadres: Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal (t.a.v. Adviesraad Sociaal Domein), per e mail: info@asdroosendaal.nl, tel. 06-29563912, of in een persoonlijk gesprek, elke 1e maandag van de maand vanaf 19.00-19.30 uur in het HUIS van Roosendaal, Stadserf 1 in Roosendaal. De eerste keer dat het 'inloopspreekuur' wordt gehouden is dus maandag 5 juni.


De Adviesraad geeft digitale Nieuwsbrieven uit over haar activiteiten. Personen die deze willen ontvangen kunnen dit kenbaar maken via info@asdroosendaal.nl. De Nieuwsbrief wordt gratis verstrekt.[n]